Как да извършвате сигурни плащания с банкова карта в Интернет?

  • банкова институция,
  • банкови карти,
  • сигурни плащания,
  • финансова история,

  Осигуряваме на клиентите си най-високо ниво на защита при онлайн разплащания с банкови карти.

  Когато пазаруваш при търговци, които участват в програмите за сигурни транзакции 3-D Secure, се изисква плащанията да бъдат потвърждавани двуфакторно, съгласно съвременните регулаторни изисквания.

  Регистрирането на метод за потвърждаване на онлайн плащания с банкови карти (3-D парола в комбинация със статичен ПИН код и/или B-Trust Mobile) е безплатно.

  B-Trust Mobile

  Предлагаме ти възможност за потвърждаване на твоите плащания с банкова карта в Интернет посредством биометрична автентикация чрез пръстов отпечатък или лицево разпознаване.

  Методът за онлайн плащания чрез биометрични данни е достъпен чрез мобилното приложение B-Trust Mobile, което трябва да бъде инсталирано на твоя смартфон.

  В случай, че имаш издадена повече от една банкова карта от Тексим Банк, e достатъчно да извършиш успешна регистрация в приложението само на една от тях, а всички останали твои карти ще бъдат автоматично регистрирани за услугата.

  Използването на B-Token е бързо, лесно и удобно и при избор на този метод отпада необходимостта от въвеждането на статична и динамична парола при пазаруване в Интернет.

  Статичен ПИН код

  При избор на статичен пин код за потвърждение на транзакциите, при всяко пазаруване в сайт на търговец, който поддържа съответното ниво на автентификация, ще въвеждаш твоята статична парола плюс динамична (еднократна) парола, която ще бъде изпратена на твоя регистриран мобилен телефон в Банката.

  Подробна информация за сигурното потвърждение на онлайн разплащанията и начина за регистрация може да намериш ТУК.